Thai massage Thailand Massør Vejen SaligThai afslapning masser kvinde ryg blomst wellness spa center arme lænd knogle buddha

Thai Massage Vejen i Danmark

Thai Massage Vejen i Danmark

Hvad er Thai massage.

Thai Massage Vejen i Danmark. Thai massage kombinerer kompression, akupressur og udstrækning. Disse øger bevægelsesområdet i dine led og muskler. Dette kan også forbedre din kropsholdning. Kan hjælpe folk med at slappe af, lindre muskelsmerter eller ledsmerter og forbedre en persons humør.

Hvordan forgår Thai massage.

Thai massage eller Thai yoga massage bruger blidt presse og strækkemetoder for at få hele kroppen til at slappe af og gøre kroppen mere smidig. Ved traditionel thaimassage bruges der kun lidt eller ingen olier / lotioner. Men i stedet for at gnide på musklerne så komprimeres kroppen, trækkes, strækkes og trykkes kroppen.

Hvad er historien bag Thai massage.

Udøvelsen af thailandsk yogamassage siges at være tusinder af år gammel, men den er stadig en del af Thailands kultur på grund af dets opfattede helbredende egenskaber på både følelsesmæssigt og kropslige niveau. Begrebet Metta, er baseret på buddhistisk lære og er en del af denne praksis.

SaligThai Denmark Thai massage Massør Thailand Vintage rum briks Rusik Buddha gammel seng afslapning wellness center klinik

Hvilken teknik bruger man ved Thai massage.

Den teknik, som thailandske massører bruger, er meget forskellig fra, hvad folk i de fleste lande måske er vant til. Der er forskelle i visse praksisser forbundet med massagen. I modsætning til Svensk eller andre-massageteknik hvor en person ligger passivt på en seng, ligger klienten ved Thai massage på en seng, madras, gulv eller på en briks og vedkommende deltager mere aktivt i massagen. Denne teknik bruges også hos SaligThai massage Vejen i Danmark.

Thailand Thai massage Massør SaligThai Vejen Landskab Solnedgang gammel rustik vintage afslapning wellness spa center buddha

Hvordan udføres Thai massage.

Massagen følger udpegede linjer (“sen”) i kroppen. Massørens fødder, ben og arme kan bruges til at masser kundens / klientens krop, arme og ben. En fuld Thai massage session kan vare op til flere timer og inkluderer rytmisk pres og stræk af hele kroppen. Dette kan omfatte at trække og trykke fingre, tæer, ører, arme, ben og resten af kroppen, ved håndflade-pres, finger-pres, arme-pres og ben-pres i mange forskellige positioner. Der er en standard procedure og rytme ved en Thai massage, som massøren vil ændre, så den passer til hvad kunden / klienten modtageren og ønsker.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.